fb
БиблиотекитеНовини

Конференция „Иновативни практики за нов маркетинг на библиотеката” организират в Шумен

1 мин.
библиотека шумен

Национална конференция на тема „Иновативни практики за нов маркетинг на библиотеката” организира Шуменската регионална библиотека „Ст. Чилингиров” на 10 и 11 октомври 2013 г. Конференцията ще се осъществи в две секции – „Работата по проекти в съвременната библиотека” и „Децата и библиотеките”, а събраните доклади ще бъдат публикувани в сборник. По думите на организаторите темата на конференцията ще бъде интересна както за библиотечни специалисти, така и за потребителите на библиотечни услуги – граждани и институции.

„Активно работещи за популяризирането на книжовното богатство и знанието; активно работещи за мотивирането на креативността и любознателността, днес, повече от всякога, библиотеките са фактор в процесите, определящи обществения напредък в неговия духовен аспект. В съответствие с тази позиция на библиотечната институция в съвременното общество, през последните години Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” установи в своята културно-образователна програма като изключително ползотворна традиция организирането на информационни и дискусионни форуми за обмен на идеи и добри библиотечни практики.“, се посочва още в официалната показа за участие в конференцията.

Заявки за участие с доклади в двете секции се приемат до 25.09.2013 г.

Повече за събитието, формуляра за заявяване на участие, както и информация за условията на участие и срока за регистрация може да прочетете в официалната покана ТУК.