fb
Книги и киноНовини

„Красиво бедствие“ по Джейми Макгуайър тръгва по кината през април [Трейлър]

2 мин.
Кадър: Voltage Pictures

Химия и опасен чар показва трейлърът на екранизацията по едноименния роман „Красиво бедствие“ (изд. „Прозорец“), който беше разпространен от Voltage Puctures. Откъсите представят главните герои Травис (Дилън Спраус) и Аби (Вирджиния Гарднър), които са силно привлечени един от друг, но определено искат да тестват волята си докога могат да спазват дистанция.

„Красиво бедствие“ е адаптация на едноименния бестселър на Джейми Макгуайър. Историята проследява лошото момче Травис Мадокс, който през деня печели симпатии в университета, а нощем участва в тайни боксови мачове. Именно на ринга го среща и Аби. Тя веднага привлича вниманието му и то със съпротивата, която оказва на неговия чар. Травис обаче я предизвиква със залог и се озовават заедно в неговия апартамент.

Трейлърът разкрива сладките закачки и привличането между Травис и Аби, докато тя се опитва да устои на чара му.

Филмовата адаптация на бестселъра, чиято премиера е насрочена за 7 април, е режисирана от Роджър Кумбъл. Името му е познато за адаптациите на романтични романи, тъй като той режисира „След сблъсъка“, базиран на едноименния роман, написан от Анна Тод.

Заедно със Спраус и Гарднър, в „Красиво бедствие“ ще участват Остин Норт, Либе Барър, Роб Естес и Брайън Остин Грийн.

Beautiful Disaster ще дебютира по кината на 7 април. Гледайте трейлъра по-долу:

Джейми Макгуайър е родена в Тълса, Оклахома. Завършва Университета на Централна Оклохама и Autry Technology Center със степен по радиография. Първият ѝ роман „Красиво бедствие“ излиза през юни 2011 г. и се превръща в международен бестселър с над 1 млн. продадени копия до 2014 г. През 2012 г. продължението „Ходещо бедствие“ дебютира в като номер 1 в списъците с бестселъри на New York Times, USA Today и Wall Street Journal. Следващите ѝ книги имат същата съдба.