fb

Книжарници "Хермес" препоръчват, виж какво!

От издателстватаСпециални

Криминален екшън на живо за премиерата на „Хрониките на Звеното“

1 мин.

Ованес Торосян, Димо Алексиев, Ghettoman и Андрей Велков влязоха в главните роли на екшън на живо, който представи продължението на книгата „Български психар“ – „Хрониките на Звеното“, съобщават издателите от „Колибри“.

Събитието във вторник вечер превърна столичното заведение Trip Ten в щаб-квартира на нестандартната мафиотска група Звеното, а под звуците на официалната песен към втората книга – „Български психар“ на НИШТО! присъстващите станаха свидетели и съучастници в типични за подземния свят дейности: производство и трафик на наркотици в домашна лаборатория, пране на пари, отвличане и сцени на насилие.

Кулминация на събитието беше сцена от сценария на бъдещия филм по първата книга, в която четиримата генерали на Звеното обсъждат бъдещите си планове след тежка тренировка, причинила им сериозни контузии – прорезни рани, навехнати крайници и насинени лица. В ролите на персонажите Петър, Иво, Антон и Михаил влязоха актьорите Ованес Торосян и Димо Алексиев, рапърът Ghettoman и самият автор – Андрей Велков.

Те съживиха образите от книгите „Български психар“ и „Хрониките на Звеното“, които разказват от различни ъгли историята на обикновени български момчета. Принудени от обстоятелствата, в най-тежките години на Прехода младежите се превръщат от студенти с гражданска позиция и потенциал за академична кариера в могъщи мафиотски босовеначело на огромна подземна структура.

Вижте и трейлъра на книгата: