fb
НовиниПо света

Мистерия около новия роман на Виктор Пелевин „iPhuck 10“

1 мин.

Новият роман на руския автор на бестселъри Виктор Пелевин ще носи звучното име „iPhuck 10“ и ще бъде публикуван тази есен, съобщава руската информационна агенция ТАСС.

От издателство „Эксмо“ само разбудиха интереса на почитателите на Пелевин, разкривайки оскъдна информация за книгата. Не се знае нито конкретната дата, на която тя ще влезе в руските книжарници, нито подробности за сюжета. Говорителят на издателството сподели, че дори той самият не е наясно със съдържанието на творбата.

Единственото, по което читателите могат да се ориентират за това какво да очакват, са множество хаштагове, сред които: #ИзкуственИнтелект, #Трилър, #СъвременноИзкуство, #Детектив, #ИзследванияНаПола, #КъдетоВсичкоВърви… И за да затрудним и вас, включваме последните две без превод: #тыполюбитьзаставиласебя, #чтобыплеснутьмневдушучернымядом.

Виктор Пелевин е един от най-популярните и награждавани съвременни руски писатели. Преди дни споделихме с вас ревю за „Empire V“ – зашеметяваща социална сатира с вампирски привкус, чиято екранизация се очаква през ноември 2018 г. Творбите му са преведени на повечето световни езици, включително на японски и китайски, а негови пиеси се играят в Лондон и Париж.

[ + ]