fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на БГкнига

1 мин.

Advertorial

Много пленителни предложения за Панаира на книгата са подготвили и от БГкнига, които можете да намерите на щанд 103 на етаж 1 в НДК. За най-малките почитатели на на книгата ще бъдат изложени книгите на издателствата „Грифин“, „Лабиринт“, „Eco Kids“ и „Крокотак“, „Библиотека Ноли“, както и енциклопедиите на „БГкнига“ за кученца и котенца и разбира се книга първа от поредицата „Приключенията на мотовете“.

Специален кът ще бъде отделен за всички почитатели на книгите игри и заглавията от поредицата „Призвание Герой„, „Калоян и златният печат“, „Пътят на тигъра отмъстител“ и „Патрул за ада“.

Тези от вас, които не са имали възможност да се запознаят първата книга от „Пътеводител на забравената България“, могат да използват книжното изложение, за да започнат приключението.

Заповядайте на щанда на БГкнига, за да разлистите изданията на „Smart books“, „ROI Communication“, „EDICTA“ и „Еуниката“.

Не пропускайте да се запознаете с интригуващата трилогия „Очите на светицата“.

Селекцията от подаръчни заглавия, които ви препоръчва БГкнига, включва: „Интимната история на човечеството“, „Разговорът“, „Защо грешим? Или какво казва науката за науката за грешките ни“, „Последната лъжа“ и „Живот с първия мазохист“.

Закачливата изненада, която са ви приготвили, са невероятните дизайнерски татуси за временно ползване, които предварително можете да разгледате тук.