fb

Книжарници "Хермес" препоръчват, виж какво!

На щанда на...Панаирът

На щанда на „Хермес“ (326)

3 мин.
maraton s avtograf

Advertorial

maraton s avtografЗа последната една година под знака на Издателска къща „Хермес“ излязоха много силни книги на видни български писатели. По този повод сега за първи път в рамките на Пролетния базар на книгата в НДК ИК „Хермес“ организира Маратон с автограф. В него ще се включат 9 от известните автори на издателството и ще дават автографи на своите читатели.

Маратонът ще се проведе в седмицата на базара, а автографи ще получите на щанда на ИК „Хермес“, както следва:

20 май (сряда)
16,00 ч. – Йордан Ганчовски
17,30 ч. – Иво Топалов

21 май (четвъртък)
18,00 ч. – Дена Попова

22 май (петък)
13,00 ч. – Емил Андреев
14,00 ч. – Александър Чобанов
17,00 ч. – Младен Влашки

23 май (събота)
13,00 ч. – Анита Тарасевич
15,00 ч. – Деян Енев
16,00 ч. – Владимир Зарев

Издателска къща „Хермес“ ще се включи и в културната програма на Пролетния базар с изяви на сцената (НДК, ляв полуетаж):

Премиера на „Патриархат“ от Георги Мишев
Дата: 19 май (вторник)
Час: 18,00 ч.
Представя: Марин Георгиев

Премиера на „Живот на паралел“ от Вероника Денева
Дата: 20 май (сряда)
Час: 19,00 ч.
Представя: Катерина Хапсали

Пропуканата България – среща разговор с колумнисти от Портал „Култура“
Дата: 21 май (четвъртък)
Час: 17,00 ч.
Участват: Тони Николов, Деян Енев, Калин Янакиев и Андрей Захариев

Сред акцентните български книги на „Хермес“ са новият роман на Недялко Славов „432 херца“, дългоочакваното второ издание на„Патриархат“ на Георги Мишев, бестселърът „Боби Блажения и Другия американец“ на Емил Андреев, третият роман на Вероника Денева „Живот на паралел“ и петте юбилейни тома на Божана Апостолова. Сред книгите от чужди автори се откроява невероятно свежата и забавна история на Жули, книжната Амели Пулен, от романа „От утре почвам нов живот!“ на Жил Льогардиние.„Благодаря за преживяното“ е сензационната автобиография на Валери Трирвайлер, бившата партньорка на Франсоа Оланд, настоящия президент на Франция. Любителите на семейните книги и добрата кухня ще бъдат впечатлени от романа „Мофонго: ароматът на душата“ от Сесилия Самартин.

Акценти още ще бъдат книгите „Хюман дизайн за всеки“ на Карън Къри, „Нещо повече от този живот“ на Тереза Капуто, „Европа. Паметта. Църквата“ на Калин Янакиев, „Нощта на Десети“ на Йордан Ганчовски, „Куршум за двама“ на Матю Арлидж, „Метрополитен“ на Андрей Захариев, „Списъкът с приоритети“ на Дейвид Менаше, „Влакът на сираците“ на Кристина Бейкър Клайн, „С вкус на прясна лимонада“ на Мамен Санчес, „Пропуканата България“ на Тони Николов, „Един + един“ на Джоджо Мойс, „Умни, но разсеяни“ на Пег Доусън, „Воините на дъгата“ на Андреа Хирата и други.

Очакваме Ви от 19.05.2015 г. (вторник) до 24.05.2015 г. (неделя) в НДК, ет. 3, щанд № 326, „Хермес“!

[ + ]