fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на ИК „Колибри“

2 мин.

Advertorial

На 10 декември, вторник, в Мраморно фоайе на НДК ще се състои официалното откриване на 41-вия Софийски международен панаир на книгата и Софийския международен литературен фестивал!

Заповядайте на срещите с балкански автори, достойно представени в каталога на „Колибри“, и техни български колеги:

10 декември, вторник
15 – 17 ч. Михайло Пантич (Сърбия, познат у нас със заглавията „Ако това е любов“ и „Този път за болката“), паралелна дискусия със Силвия Чолева

14 декември, събота
16 – 18 ч. Гоце Смилевски (Македония, две произведения, издадени на български език – „Сестрата на Зигмунд Фройд“ и „Разговор със Спиноза“. Смилевски e носител на Европейска литературна награда), паралелна дискусия с Емилия Дворянова, модератор – Митко Новков
18 – 20 ч. Дан Лунгу (Румъния, автор на „Как да забравиш една жена“), паралелна дискусия с Алек Попов, модератор – Андрей Захариев

Мотото на първото издание на Софийския литературен фестивал е „Литературата не признава граници“. Амбицията на организаторите е той да стане най-представителният литературен форум у нас, с гости от всички страни. Всяка година фестивалът ще има различен фокус – настоящият е „Балкани“.

Не пропускайте да посетите и щанда на „Колибри“ – номер 318, етаж 3, НДК! В съответствие с традицията издателството ще зарадва своите приятели, читатели и почитатели с нови заглавия, специална селекция от всички жанрове и апетитни намаления!

Акцентът на „Колибри“ тази година е сензационният психологически трилър „Истината за случая Хари Куебърт“, дело на Жоел Дикер, носител на многобройни международни отличия! Точно за Панаира идва и новата книга на Жозе Сарамаго „Проглеждане“ – блестящото продължение на „Слепота“ е една поразителна парабола на времето, в което живеем.

За малчуганите сме подготвили вълнуващи приключения с прочутата изследователка Дора, както и празничните щуротии на неуморимия Никол?! А в коша с намаленията ще откриете над 100 книги – 1 бр. за 3 лв, 2 бр. за 5 лв!

Следете най-интересното за щанда на „Колибри“ на панаира в специалното Facebook-събитие.