fb
Не пропускайтеПанаирът

Наближава 41-то издание на Софийския международен панаир на книгата

1 мин.
plakat panair 2013

Софийският международен панаир на книгата ще се проведе от 10-ти до 15-ти декември в Националния дворец на културата, съобщават на официалната си страница организаторите от Асоциация „Българска книга“. След справка с архивите, се оказва, че той ще бъде 41-ви поред, макар миналогодишното издание да беше отбелязвано като 31-во. moskva.jpeg

Най-големият книжен форум в България ще представи на посетителите си повече от 200 изложители, десетки български и чуждестранни писатели на три сцени и четири етажа в НДК.

Почетен гост тази година е Москва, която ще се представи с голям щанд точно срещу статуята на главния вход и отделна сцена, посветена на руската култура.

Съпътстващата културна програма на панаира ще се провежда всеки ден в специално изграден литературен кът на 3 етаж в НДК. Работното време на щандовете ще бъде между 10 и 20 часа, а в неделя панаирът ще приключи точно в 17.00.

„Аз чета“ по традиция е медиен партньор на събитието, а освен в специалната секция „Панаирът“, ще можете да следите най-интересното от НДК и в специалното Facebook-събитие.