fb
Книги и киноНовини

Netflix разкри кога ще получим третата част на 365 дни

3 мин.

Само месеци след появата на „365 дни: Този ден“ ще получим третата част от полската книжна поредица, обявиха от Netflix и определиха датата на пускане на 19 август 2022 г.

Известна с разбиването на топ 10 на световната стрийминг платформа, докато пандемията бушуваше по света, полската адаптация на романа „365 дни“ на Бланка Липинска (изд. „Сиела“) покори милиони сърца, въпреки мнението на критиката.

Първият филм нахлу в Netflix на 7 юни 2020 г. Адаптацията на втората част от романа на Липинска се появи само след две години по-късно на 27 април 2022 г. Продължението има над 122 милиона часа гледани между 25 април и 22 май 2022 г. Първият филм също отбеляза ръст в зрителите по-рано тази година, достигайки 16,33 милиона часа гледания между 24 април и 8 май.

Както вече ви разказахме в предишна публикация, вторият и третият филм са поръчани заедно от Netflix и впоследствие са заснети последователно и първоначално са били наричани просто 365 дни, част 2 и 365 дни, част 3. И двете продължения са заснети в Италия и Полша, а в ролите огново влизат Анна-Мария Секлуцка и Магдалена Лампарска.

Кога The Next 365 days ще бъдат в Netflix?

И двата филма в оригиналното съобщение на продълженията бяха обявени за 2022 г. и това вече беше потвърдено. Както вече Netflix разкри ще получим третата част много бързо. Всъщност между втория и третия филм почитателите ще чакат общо 114 дни, докато настъпи 19 август 2022 г.

Третия филм е базиран на книгата „Още 365 дни“, а официалният анонс гласи: „Като съпруга на Дон Масимо Торичели, един от най-опасните босове на мафията в Сицилия, животът на Лаура прилича на влакче в увеселителен парк. Тя често е изложена на риск, като потенциална цел на безскрупулните врагове на Масимо, които няма да се спрат пред нищо, за да го унищожат. „И когато Лаура е сериозно ранена при атака, бременна и се бори да оцелее, Масимо е изправен пред най-трудното решение в живота си. Какъв ще бъде животът му без нея? Ще успее ли да отгледа детето им сам? Каква ще бъде съдбата на неговата семейство, и чии 365 дни може да приключат?“

А вие готови ли сте да видите какво ще се случи през следващите 365 дни?

Бестселъровата поредица на полската авторка Бланка Липинска за Лаура Биел излиза на българския пазар под знака на издателство „Сиела“. Трите книги „365 дни“, „Този ден“ и „Още 365 дни“, са продадени над милион и половина бройки по целия свят. Изпълнени с еротика и сензационни обрати, сравнявани със световния бестселър „Петдесет нюанса сиво“, романите спечелиха сърцата на полските жени. Можете да ги поръчате с 5% отстъпка от Ozone.bg, като ползвате код azcheta22q2 при завършване на поръчката си.