fb
Книги и киноСпециални

Нийл Патрик Харис влиза в ролята на злодея от „Поредица от злополучия“

1 мин.

поредица от лополучияАктьорът Нийл Патрик Харис, познат на българската публика като Барни от „Как се запознах с майка ви“, ще изиграе злодея в нов сериал по “Поредица от злополучия” на Лемъни Сникет, съобщава сайтът „Детски книги“.

Харис ще влезе в ролята за зловещия Граф Олаф в телевизионната адаптация по класическите детски книги на Лемъни Сникет. В актьорския състав са включени още Мелина Вайсман в ролята на Вайлет и Луис Хайнс като Клаус.

Сериалът е проект на стрийминг компанията „Нетфликс“ и филмовия гигант „Парамаунт Пикчърс“, а пилотният епизод се очаква да бъде излъчен през август тази година.

„Поредица от злополучия“ (изд. „Егмонт“) включва 13 книги, издадени между 1999 и 2006 г., които проследяват съдбата на осиротелите деца на семейство Бодлер – Вайълет, Клаус и Съни.

По книгите на Лемъни Сникет има и пълнометражен филм от 2004 г. с участието на Джим Кери и Мерил Стрийп. Феновете на поредицата с нетърпение очакват новия поглед върху историята и вече се водят спорове кой ще е по-добър в ролята на злодея. Ето защо ви предлагаме да си припомним част от изпълнението на Джим Кери:

 

[ + ]