fb
Книги и киноСпециални

„Още 365 дни“ вече е тук: Историята на Лаура и Масимо приключва

2 мин.
Netflix

„Още 365 дни“ вече е тук, за да сложи край на историята между Лаура и Масимо. И въпреки че поредицата, вдъхновена от книгите на Бланка Липинска (изд. „Сиела“), успя да раздели киноманите в двата полюса – от остро критикуващи до броящи дните – финалната част на тази любовна история е повече от очаквана.

От днес, 19 август, всички фенове на полската писателка могат да гледат екранизацията по трилогията в Netflix.

От стрийминг платформата решиха да подхранят интереса, като разкриха първите 4 минути от филма. Още тук става ясно, че Лаура е оцеляла, след като беше застреляна от бившата любовница на Масимо – Анна. Масимо обаче е свел глава пред паметта на починал човек, но кой ли е той?

Вижте началото на филма:

Синопсисът, публикуван от Netflix, подсказва, че все още има предизвикателства пред двойката: Връзката на Лаура и Масимо виси на косъм, докато те се опитват да преодолеят проблемите с доверието и ревността, докато упоритият Начо се опитва да ги раздели.

Третият филм отново ще бъде базиран на романа на Бланка Липинска, но определено не очаквайте да следва изцяло събитията от книгата.

Вижте трейлъра на „Следващите 365 дни“:

 Бестселъровата поредица на полската авторка Бланка Липинска за Лаура Биел излиза на българския пазар под знака на издателство „Сиела“. Трите книги „365 дни“, „Този ден“ и „Още 365 дни“, са продадени над милион и половина бройки по целия свят. Изпълнени с еротика и сензационни обрати, сравнявани със световния бестселър „Петдесет нюанса сиво“, романите спечелиха сърцата на полските жени. Можете да ги поръчате с 5% отстъпка от Ozone.bg, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си.

[ + ]