fb
КнижарницитеНовини

Ozone.bg с Онлайн панаир на книгата до 29 май

2 мин.

Голям онлайн панаир на книгата организира от 24 до 29 май магазинът за игри, книги и забавления Ozone.bg. Промоцията ще тече успоредно с провеждащия се Пролетен базар на книгата и ще даде възможност и на четящите в цялата страна да се възползват от отстъпки, близки до предлаганите в НДК.

online bookfair 2016Екипът на Ozone.bg е подготвил хиляди заглавия в буквално всички литературни жанрове, като доставките ще бъдат безплатни в рамките на цялата страна. Партньори на онлайн магазина за инициативата са издателствата “Сиела”, “Бард”, “Артлайн Студиос”, “Колибри”, “Софтпрес”, „Изток-Запад“ и „Хермес“.

“В Ozone.bg обичаме да правим повече за своите клиенти и този път решихме да дадем възможност на всички, които няма да успеят да стигнат до НДК за книжния базар, да усетят магията му. Целта ни винаги е била да приближим книгите максимално близо до хората и това е нашият подарък за всички приятели за 24 май”, казва Константин Бъчваров, маркетинг мениджър на онлайн магазина.

За Онлайн панаира на книгата Ozone.bg обедини сили с двама от най-популярните книжни блогъри у нас – Александър Кръстев от “Аз чета” и Христо Блажев от “Книголандия”. В специално видеообръщение към своите последователи в социалната мрежа Facebook двамата препоръчаха някои от любимите си заглавия от последните седмици, на които читателите да обърнат специално внимание по време на Онлайн базара. Сред тях са дебютният роман на Мирослав Пенков “Щъркелите и планината” и нехудожествената “Поток: Психология на оптималното преживяване” на Михай Чиксентмихай.

Ozone.bg е онлайн магазин за игри, книги и детски играчки с 8-годишна история. Създаден от хора, които обичат технологиите и са част от гейминг културата, сайтът винаги се стреми да даде възможно най-добрите цени, като едновременно с това предлага изключително богат избор от специално подбрани продукти за развлечение и свободно време.

[ + ]