fb
КнижарницитеНовини

Пазят представянията на Емил Конрад през уикенда със специална охрана

1 мин.

Специална охрана ще се грижи за безопасността на всички почитатели на популярния видеоблогър Емил Конрад на премиерите на дебютната му книга в Бургас, Стара Загора и Пловдив на 14 и 15 февруари. След огромния интерес към представянето на „Нещата, на които не ни учат в училище“ в София, VIP Security ще осигури свои служители и за следващите градове от турнето на онлайн сензацията.

Очаква се да има опашки пред книжарниците на „Хеликон“ и в трите града, които Емил ще посети този уикенд. Затова от компанията за услуги за сигурност съветват желаещите да получат автограф да са подготвени.

“Облечете се добре заради студеното време, носете си вода и евентуално чадър. Но най-важното – бъдете толерантни към останалите чакащи”, призовават от VIP Security. 

С над 200 000 последователи във Facebook и още 150 000 в YouTube, Конрад е любимец на тийнейджърите и техен изявен лидер на мнение. Близо 2000 чакаха няколко часа, за да си вземат автограф на премиерата му в София. Още в първата си седмица на пазара „Нещата, на които не ни учат в училище“ се нареди сред най-продаваните книги у нас през последните години.

[ + ]