fb
БългарияНовини

Последен шанс да се включите в записването за Творческа академия „Заешка дупка“! [галерия]

1 мин.

Днес до полунощ е последният срок за записване във втория сезон на Творческа академия „Заешка дупка“, чийто вдъхновител и координатор е актрисата и писателка Ирена Иванова (позната и с псевдонима Рене Карабаш)Кандидат-творците ще имат възможността да посетят седем курса и да се учат от именити лектори и много гостуващи преподаватели.

След трите месеца на обучение курсистите ще имат възможността да запишат т.нар. Месец на реализацията и да работят самостоятелно с писател върху бъдещата си книга, която след завършването си бива изпратена на подходящи издателства. Текстовете от всички кусове ще бъдат публикувани в литературни и културни издания, както и в специална секция „Заешка дупка“ на популярното списание GO GUIDE, които също ще предложат писателски стаж на някои от курсистите.

Напомняме, че при ползване на код AzCheta5 ще получите 5% отстъпка от всички такси за записване в Академията! Нужно е само да го включите в заглавието и съдържанието на електронното писмо, с което кандидатствате.

Допълнителна информация за лекторите, протичането на курсовете и нужните документи за записването можете да намерите тук. Подробности ще откриете и в галерията ни:

 

Снимки: Творческа академия „Заешка дупка“