fb
СпециалниЧети повече

Преди да отиде една жена при лекаря

1 мин.
Otiva edna jena pri lekaria

„Когато нещо се случи и за първи път не можеш да контролираш живота си или да го живееш, както си свикнал, какво се случва след това с теб, с твоите връзки?“
Рей Клуун пред „Аз чета“

Otiva edna jena pri lekariaЩом си тук, значи няма как да не знаеш кой е Рей Клуун, а вероятността да си чела „Отива една жена при лекаря“ е съвсем немалка. Ревюто за книгата от Павлина и интервюто с Рей са нашият малък опит за принос към една тенденция, която ни се иска да се развива все повече и повече – говоренето за рака и останалите тежки заболявания, които може би могат да бъдат преборени, ако се открият достатъчно рано. С едно навременно отиване при лекаря, например.

Всеки може да помогне, а началото са решили да поставят Асоциация на пациентите с онкологични заболявания, рекламна агенция Реформа и издателската къща „Жанет 45„, създавайки специална платформа „Отива една жена при лекаря“ във Facebook. Те се надяват, че „истинската история на Рей Клуун ще спаси човешки живот“, затова ще раздадат безплатно 2000 копия от едноименната книга на Клуун, разчитайки, че след като я прочетат, дамите ще я предадат на следващите й читатели. И ще отидат на профилактичен преглед за рак на гърдата (списък с мамолози от цялата страна може да бъде открит в приложението).

Вземи безплатно своето копие от „Отива една жена при лекаря“ тук. И после не забравяй да предадеш нататък.