fb
НовиниПо света

Publishers Weekly направи безплатно съдържанието си

1 мин.

Publishers Weekly (PW), американско списание за новини, насочени към издатели, книготърговци и библиотекари, отвори достъпа до цялото си дигитално съдържание в периода на извънредното положение заради пандемията от COVID-19. Целият архив на PW е вече безплатен за потребителите от цял свят.

Дигиталните версии на всички месечни броеве могат да бъдат намерени тук, както и от приложението за телефон на PW за Android и iOS. Архивът на PW съдържа 7597 издания, 676 133 страници, 400 000 ревюта за книги, 5000 авторови профила и интервюта, както и списъци на бестселърите от 1895 г. насам.

„В тези бързо променящи се времена, ние разбираме нуждата от навременна и точна информация, както и от ежедневните новини, които PW предоставя. Надяваме се да останем свързани с нашите читатели и да продължаваме да подкрепяме издателите, книжарите, библиотекарите, заинтересованите лица в индустрията, както и любителите на книгите. Оставайки свързани с вас, се надяваме да сме от помощ за книгоиздателската сфера“, каза в обръщение, публикувано на сайта на Publishers Weekly, неговият президент Джордж Словик.

Ето и някои важни връзки:

 

Снимка: Publishers Weekly