fb
Ревюта

Имаш още много време за забавления „След 22“

2 мин.

След 22 - RadostnaЕдва ли за пръв път някой си казва „чете ми се хубава книга, ще си я напиша сам“ и след това да се получава нещо доста забавно. Така след десетки прочетени чиклит романи Радостина Савова решава да напише своя книга в жанра. 5 години по-късно „След 22“ е вече факт, а „трите грации“ Рокси, Маги и Калина вършеят из нощна София.

Мацките са завършили току-що университета и животът започва да ги притиска. Навикът за пазаруване в мола в понеделник сутрин постепенно става мираж за всички освен за Рокси, а една неочаквана бременност наистина успява да преобърне представите на Калина за това колко е лесно да се взимат решения.

Сюжетът в „След 22“ ще ви срещне с почти всички клишета на чиклит жанра и това май е положително – така и така във всяка подобна книга знаем какъв е финалът (хехе, ще трябва да дочетете), защо да не се насладим на различното поднасяне? Тук ситуациите, които се развиват на съвсем познати места, отново правят фактора „близост“ благоприятен за приемането на книгата.

И ако ви се стори, че в някои моменти момичетата си променят мнението прекалено често и прибързано, спомнете си, че са на възраст малко „след 22“ и това е съвсем характерно. А после изпийте по няколко питиета с тях „след 22“.

Фактът, че Radostna е завършила книгоиздаване, а и от няколко години се занимава активно и с маркетинг, обуславя отличното пакетиране на книгата. Тя се разпространява напълно безплатно, без всякакви ограничения от рода на DRM, като може да бъде прочетена изцяло на сайта radostna.com или пак там да бъде свалена в обикновен PDF файл или за Kindle и iOS. Ще се насладите истински на оформлението, а подозирам, че след прочитането на плажа ще пожелаете да я споделите с поне една приятелка.