fb
ПанаирътСтани герой в Подземната страна

Разбери своето име, ако беше герой от „Игрите на глада“

2 мин.

Твоето име е твърде нормално за Панем? Гайдът на фен сайта Foreveryoungadult ти позволява да разбереш своето име, ако участваше в „Игрите на глада“.

Точно така! Откъснете се за момент от проблема със стандартните имена, които орбитират в българската (и не само) действителност. Забравете и традиционализма при имената на вашите деца. Вместо Ивановци, Георгиевци, изобилие от Петър, Мария, Симеон и цялото съзвездие от имена имаме друго предложение…

За да получите вашето ново име, излязло от вселената на „Игрите на глада“, трябва да направите нещо съвсем простичко. Отговорете на всеки от въпросите и след това комбинирайте отговорите си.

1) Запишете си втората сричка на презимето си

– Ако нямате презиме? Уау, как въобще е станало това? Добре, ако наистина случаят е такъв, използвайте втората сричка на собствеоното си име.

– Ако презимето ви се състои само от една сричка, използвайте втората сричка на фамилията ви.

– Ако по някаква блестяща случайност нито едно от имената ви не се състои от повече от една среща, то родителите ви са чели книги като „Тики Тики Тембо“ и е ваш ред да си изберете една сричка от името на Тики-Тики-Тембо-Но-Са-Рембо-Чари-Бари-Ручи-Пип-Пери-Пембо. Да, изморително беше…

2) Запишете си наименованието на растение.

3) Ако сте от женски пол и сте над 30, запишете окончанието „less“. Ако сте от женски пол и сте под 30, запишете „met“. Ако пък сте от мъжки пол, независимо от годините си А) Добре дошли! и Б) запишете си „petra“.

4) Запишете си първия знак от фамилията на вашия любим учител по английски в училище.

5) Запишете си и един съвсем простичък глагол, изразяващ движение.

Как получавате резултатите?

Комбинирайте отговорите от 1) и 3) – това е собственото ви име. Инициалът на презимето ви е отговорът на 4). Фамилията ви е 5) плюс окончанието от 2).

(Използвайте английски език за най-точни резултати).

Е, какво е името ви?

Приятно ми е, аз съм Tromet M. Lookrosehips :))