fb
Книги и киноСпециални

Снимат игрален филм по “Тайната” на Ронда Бърн

1 мин.
Taynata

По бестселъра на Ронда Бърн “Тайната” ще бъде заснет пълнометражен филм, благодарение на обединените усилия на продуцентските компании Constantin Film и Robert Cort Productions, съобщава Hollywood Reporter.

Начело на продукцията застава режисьорът Раджа Госнел, познат от лентите „Сам вкъщи 3”, „Агент ХХL” и„Скуби Ду 2: Чудовища на свобода”. Очакванията са снимките да започнат през май тази година.

“Взехме най-доброто от документалния филм и книгата “Тайната” и го използвахме, за да създадем напълно оригинална история”, каза Робърт Корт, който, заедно с Ронда Бърн, ще продуцира филмовата адаптация. “Този нов филм е за това как откриването на любовта и вярата в нея ни помагат да я направим реална”, добавя той.

“Тайната” – най-продаваната книга за взаимопомощ, и документалният филм, който я предхожда, обясняват как действа законът на привличането, на позитивното мислене и връзките между хората.

Книгата е международен бестселър с над 28 милиона продадени копия. Тя е преведена на 52 езика, включително и у нас (изд. Изток-Запад) и беше в списъка на New York Times за най-добре продавани книги в продължение на 200 седмици.