fb
НовиниПо света

Софи Кинсела се завръща към поредицата за Беки Б. с коледен роман

1 мин.

Издателство Transworld обяви, че Софи Кинсела ще продължи бестселъровата си поредица за Беки Б. с празничното заглавие Christmas Shopaholic, съобщава The Bookseller. Премиерата на осмия роман от серията е насрочена за октомври 2019 г., четири години след излизането на предишния – Shopaholic to the Rescue.

От Transworld коментират:

Засега пазим детайлите в тайна, но феновете могат да очакват всичкия хумор, чар и класически неволи, заради които обикнаха поредицата за Беки Б. Освен нейното завръщане романът ще включва и много добре познати герои от предишните книги, включително Люк, Сузи, Таркуин, Джес и Мини, само че този път с празничен обрат.

Софи Кинсела споделя:

Много се вълнувам да се завърна в света на Беки Блумууд и нямам търпение да споделя следващата част от историята ѝ с моите читатели. Беки е толкова близка на сърцето ми и не мога да повярвам, че минаха двайсет години, откакто се появи за първи път в ума ми с кредитна карта и пазарска торбичка в ръка.

Когато се срещам с читатели, често ме питат: „Кога излиза следващата книга за Беки Б.?“ Страхотно е най-сетне да мога да заява: „Беки пак е тук!“.

Първата книга от поредицата – „Тайният живот на Беки Б.“ (изд. „Кръгозор“), излиза през 2000 г. и се превръща в световен бестселър. През 2009 г. по кината тръгва и екранизация с Айла Фишър в главната роля.

Снимка на публикацията: National Post