fb
БългарияНовини

Спечели с игрите на “Детски книги” пътуване до Лондон или изследователски комплекти за деца

1 мин.

2-vapros_Kompass-na-vremeto_Vikingite_2-190x106Любимият ни детски сайт, посветен изцяло на книгите за малки читатели и насърчаването на четенето – Детски книги, не пропуска да ни разказва за най-новото в света на детските книги. Но обича и регулярно да ни предизвиква с изкушаващи награди в книжни игри.

До края на следващата седмица читателите имат възможност да се включат в две от техните страхотни игри, чиито награди могат да донесат незабравими моменти с екскурзия до Лондон или изследователски комплект за истински запалени любопитковци.

girl onlineЛондонското преживяване може да стане реалност за всеки, който отговори правилно на въпроса, свързан с дебютния роман на популярната английска влогърка Зоела “Girl Online“. Играта се организира съвместно с българските издатели на влогърката от издателство “Кръгозор”. Повече за книгата може да прочетете тук, а подробности за самата игра и как да се включите ще намерите тук. Краен срок за участие – 19 ноември.

Второто книжно предизвикателство с награди идва заедно с образователния канал Da Vinci Learning. повече за него и как може да се включите, ще научите тук. Краен срок за участие 25 ноември.