fb
БългарияНовини

Списание „9 месеца“ издава сборник с детско творчество

1 мин.

В края на година от списание „9 месеца“ ще зарадват всички читатели с един много интересен сборник, пълен с вълшебство и детски мечти.  „Моето семейство“ събира 10 стихотворения, 10 разказа и 10 рисунки от деца, участвали в Националния конкурс „Моето семейство“, организиран от списанието.

Творбите, които да бъдат включени в сборника, са избрани от журито в състав: Васил Горанов (рисунки), Силвия Недкова (стихотворения) и Йорданка Белева (разкази). Представянето на красивото издание ще бъде на 7 декември от 12.00 часа в Bulgaria Mall в София. Именно тогава отличените от конкурса участници в сборника ще получат своите заслужени награди и поздравления лично от участниците в журото.

Конкурсът за детско творчество „Моето семейство“ бе обвързан и с благотворителна кампания в помощ на недоносени бебета – ‚,Деца даряват живот на деца“. Благодарение на даренията на „Пиер Фабр Дермо-козметик България“ ЕООД, „Лавена Мърчандайзинг“ ЕООД и „ДИНИ ОТС“ ООД вече са закупени пет компресорни инхалатора и една спринцовкова инфузионна помпа за Клиниката по неонатология на СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД, София.

Може да поръчате „Моето семейство“ от Ozone.bg с 10% отстъпка.