fb
От издателствата

Споделете радостта от четенето у дома с отстъпки от ИК „Хермес“

2 мин.

Advertorial

25% отстъпка за всички книги на ИК „Хермес“ ви очаква в електронна книжарница www.hermesbooks.com до 31 март!

Екипът на ИК „Хермес“ приканва всички почитатели на книгата да си останат вкъщи, да бъдат здрави и да четат. Специално за тях електронна книжарница “Хермес” продължава да работи и до 31 март предлага специална отстъпка от 25% за всички книги на ИК „Хермес“.

Издателството предлага голямо разнообразие от жанрове и заглавия, така че, независимо дали обичате романтичните четива, трилърите, бизнес литературата, книги от български или чужди автори, може да откриете книга за всеки в семейството.

Този период на социална изолация е чудесен момент да се съсредоточите върху личностното си развитие, целеполагане, размисъл. За целта ИК „Хермес“ може да ви предложи книги като „Атомни навици“, „Единственото нещо“, „5 минути за теб: Дневник за себеопознаване“ и много други. Сега е времето да прочетете и някои дълго отлагани класически произведения. Може да разгледате красиво оформените издания в Клуб „Класика“ и не забравяйте, че класиката е винаги на мода!

„Малък наръчник по хюга“, „Щастието е чаша чай с теб“, „Магазинчето за шоколад и мечти“ ще ви припомнят колко ценни са малките неща в живота и как всеки от нас може да създаде уют в дома си. От разнообразните книги с рецепти може да почерпите идеи за интересни кулинарни изкушения, а с „Историите на една номадка“, „Пътеписи за душата на България“, „Странстващият албатрос“ може да пътувате удобно и безопасно от дивана.

Промоцията включва и занимателни предложения за малките читатели като „Моите приятели животните“, „500 въпроса и отговора“ и „Наръчник по основи на рисуването“ за тийнеджърите, книги игри като „Кулата на алхимика“ и „Пленник в света на Майнкрафт”, както и поредиците „Сбогом, дневнико!”, „Скъпо, тъпо дневниче”, „Дневникът на един нинджа” и, разбира се, вечните класики от серия „Златно перо”. Ако решите да оползотворите времето вкъщи, за да почетете заедно с детето си, на www.hermesbooks.com ще намерите подходящи идеи като „Зайчето ме изслуша“, „Миш и Маш“, „Ще те обичам нощ и ден“.

Открийте своята перфектна книжна компания за следващите две седмица в електронна книжарница www.hermesbooks.com и нека споделим радостта от четенето… у дома!