fb
БългарияНовини

“Тънкото изкуство да не ти пука” излиза на български с гласа на Николаос Цитиридис

3 мин.

От 1 октомври 2021 г., световният бестселър Тънкото изкуство да не ти пука” на Марк Менсън излиза като аудиокнига в Storytel с гласа на Николаос Цитиридис. Една от най-продаваните книги в света добива своята популярност като съвременен наръчник за успешно фокусиране и самоусъвършенстване. Любимото заглавие на милениалите вече може да бъде слушано и на български в популярната аудио стрийминг платформа с гласа на телевизионната звезда. 

“Приех радушно поканата на Storytel, не само защото процесът по запис на аудиокнига е интересен, а и защото Марк Менсън прекрасно описва как да дозираме правилно своя непукизъм. Бях чел книгата преди, но чувайки я отново, разбрах за още неща, за които да не ми пука.” споделя Николаос Цитиридис. 

„Едно от най-приятните неща в нашата работа е да свържем правилната книга с най-подходящия четец. Така „Тънкото изкуство да не ти пука“ се срещна с Николаос Цитиридис и това беше любов от пръв поглед. Защото и двамата – Марк Менсън и Николаос – изповядват една и съща философия: колкото по-бързо решиш какво е важно за теб, толкова по-лесно ще се движиш през живота.“ разказва Ана Клисарска, продуцент на оригинално съдържание в Storytel.

“Тънкото изкуство да не ти пука” е книга феномен, която набира своята популярност светкавично и разпространява съветите на Менсън за по-спокойно съществуване по целия свят. Всички истории и изводи са базирани на личния опит на автора, както и на проведени проучвания по темата. „Ако искате да промените как виждате проблемите, трябва да промените това, което цените, и/или как измервате успеха и провала.“ пише Марк Менсън. Много читатели споделят, че книгата е променила начина, по който приемат негативните събития, стреса и безпокойството и така е повишила качеството на живота им. 

“Тънкото изкуство да не ти пука” става част от раздел “Самоусъвършенстване” в Storytel, които вече предлагат над 2500 заглавия на български и над 300 000 заглавия на английски език.

Storytel е една от най-големите стрийминг компании в света, предлагащи абонаментни услуги за аудио и електронни книги, с каталог за слушане и четене от над 500 000 заглавия в световен мащаб. Визията на Storytel  е светът да бъде едно по-съпричастно място със страхотни истории, които да се споделят и преживяват от всеки, навсякъде и по всяко време. Услугата предлага абонамент за аудио и електронни книги под шапката на Storytel и Mofibo. Издателската дейност на Storytel се осъществява чрез издателските къщи StorySide, както и  скандинавските Norstedts, People’s и Gummerus. Storytel има представителства в над 25 световни  пазара, седалището в Стокхолм, Швеция.