fb
БългарияНовини

Trouble Bakers канят почитателите на Толкин на закуска с кауза

1 мин.

Ако искате да разберете какво похапват елфите, хобитите, джуджетата (а защо не и орките и гоблините?) във „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“, не трябва да пропускате специалното издание на книжния брънч на Trouble Bakers! Според Перегрин Тук „Втората закуска е най-важното ядене за деня“. Така мислят явно и организаторите, защото на 19 февруари от 11:00 часа ще предложат „Втора закуска с кауза“. Барът за настолни игри и пивки напитки „Абордаж“ на ул. „Веслец“ 22 в столицата ще се преобрази в Средната земя, където на отрупана с вкусни изкушения трапеза гостите ще могат да си говорят за любимите книги и герои, да похапнат и да подкрепят една истински важна кауза, която спасява животи.

„Втора закуска с кауза“ хем прилича на предишните издания на „Книжен брънч с кауза“, хем ще е различна, тъй като ще готвим само от света на Средната земя. Подготвили сме повече изненади и се надяваме да се получи толкова страхотно, колкото е в главите ни! Ще има нови рецепти, но и любимия лембас, така че не е за изпускане!“ – споделят Деси и Пролет.

Входът за събитието е 35 лева за целия бюфет. 10 лева от всеки вход ще бъдат дарени на Планинската спасителна служба. Необходимо е да се запишете предварително тук, за да има достатъчно храна за всички.

Подробности и новини около специалното издание на книжния брънч с кауза може да следите във фейсбук събитието.