fb
Ревюта

„Цветна бъркотия“ за добро настроение

1 мин.

„Цветна бъркотия“ е първата книга на художничката, видяла бял свят през 2012 г. Подходяща за малки слушатели, които обичат рими и учат цветове и животни, изданието със сигурност излиза отвъд границите на тази аудитория и пленява по-големите читатели със свежестта на идеите, изчистените картини и посланията за приятелство и равенство, които струят от текста на Евгения Войнова.

За да предложи на децата възможност да преодолеят критичната точка при всеки спор, когато осъзнаваш безсмислеността му, но не знаеш как да преминеш към помирение, авторката повежда своите герои на цветно пътешествие – те решават да сменят своите шарки. Резултатът? Цветна, пъстра и много весела бъркотия!

Ако искате да научите децата да са толерантни, търпеливи и да търсят мирно решение на конфликтите, предложете им книги като „Цветна бъркотия“. Докато се забавляват, те ще си изградят отговор на подобни предизвикателства.

Цялото ревю можете да прочетете в сайта „Детски книги“.

На Международния ден на детето 1 юни сайтът „Детски книги“ ви кани да забъркате цветна бъркотия с Евгения Войнова в Starbucks на ул. „Съборна“ 1 в София от 16:00 ч. Не пропускайте забавата!

[ + ]