fb
БългарияНовини

Видеопоредицата „Помисли пак“ ни среща с успешни български професионалисти

2 мин.

Агенцията за LinkedIn маркетинг, част от семейството на Аз чета – BookMark, и издателска къща „Кръгозор“ започват съвместна видеопоредица, вдъхновена от новата книга на Адам Грант „Помисли пак“. В три поредни четвъртъка създателят на BookMark Александър Кръстев ще води разговори на живо в професионалната мрежа с интригуващи представители на бизнеса, чиято работа включва голяма доза промяна на нагласите. Поредицата започва днес в 13:30 ч. с експерта по лидерство Росен Рашков. Можете да гледате дискусията тук.

Темите, които ще бъдат засегнати по време на кампанията, са свързани с лидерството, грешките и конфликтите, човешкия капитал, преосмислянето на отношението към науката и личното ни здраве. 

Следващата среща е на 25 ноември с един от най-силните гласове в HR сферата у нас – Милен Великов. А за финал ще можете да се срещнете с Боряна Герасимова, чиято работа в сферата на превенцията и планирането на здравето просто не може да остане незабелязана.  

Адам Грант е едно от лицата на съвременната организационна психология. TED лекциите му са гледани над 20 млн. пъти, а последователите му в LinkedIn са повече от впечатляващи – над 4 млн. професионалисти от цял свят.

Интелигентността днес не е достатъчна и дори понякога е вредна, защото ни кара да се вкопчваме в това, което знаем и което сме. Според Адам Грант по-голямо значение има способността ни да преосмисляме и да се отказваме от наученото, защото вече не е валидно, и дори от досегашните си възгледи, ако вече не ни служат. В „Помисли пак“ той ни съветва да започнем да мислим като учени, които търсят истината и имат смелостта да я приемат. А минипоредицата ще използва експертизата на гостите, за да се обсъдят конкретни стъпки към ефективното „преосмисляне“, а с него и към по-добрите резултати в бизнеса и живота.

Следете и събитието в LinkedIn.

Можете да поръчате „Помисли пак“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta21q4 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.