fb
БългарияНовини

Влогърът Стан отново превзема страната с турнето „ОрганайзерЪт“

2 мин.

Влогърът Станислав Койчев-Стан ще зарадва аудиторията си и офлайн с турне в четири български града. Проектът, наречен ОрганайзерЪт (изд. „Егмонт“), цели да бъде от помощ на учениците в подготовката им за предстоящата учебна година, а популярният млад автор ще сподели своя личен опит от ученическите си години.

Началото ще бъде поставено на 14 септември в Стара Загора, следват Пловдив, София и Варна. Всички събития ще се провеждат в книжарници Office 1 Superstore, партньори на проекта. След фурора, който направи inStanT през лятото с издаването на дебютния си роман „Невидим“(„Егмонт“), не би било никак изненадващо и сега да станем свидетели на километрични опашки и раздаване на автографи с часове.

Ето какво казва самият автор за това от къде е дошла идеята за споделяне на полезни техники за концентрация и организация:

Когато бях ученик, постоянно търсех органайзер, в който да има не само място за писане, но и важни неща, които ми трябват за училище. Не спирах да майсторя свои планери от празни тетрадки и тефтери, в които записвах какво ли не – от формули до правила за поставяне на запетайки.

Стан вече разби клишето, че млад човек, станал в популярен в социалните мрежи, може да бъде носител единствено на несериозни послания. Романът му „Невидим“, станал хит сред младежите, целеше да „вдъхне кураж на онези деца, които смятат, че да учиш и да си по-различен от останалите е слабост“. Сега очакваме с нетърпение и „ОрганайзерЪт“ да вдъхнови учениците и да направи времето в училище по-забавно и приятно.

Програма на турнето по градове:

Стара Загора
14 септември, 12,00 ч.
Office 1 Superstore, бул. „Цар Симеон Велики“ 45

Пловдив
15 септември, 11,00 ч.
Office 1 Superstore, бул. „Санкт Петербург“ 48

София
16 септември, 11,00 ч.
Office 1 Superstore, бул. „Цариградско шосе“ 139

Варна
17 септември, 11,00 ч.
Office 1 Superstore, ул. „Краков“ 16

Ето как Стан кани своите почитатели на турнето: