fb
Книги и киноСпециални

Започна филмово-литературно лято с Ozone.bg

1 мин.

Лятото, дори когато ни изненадва с променливо време, дава доста повече свободно време. По-дългите дни като че ли се допълват и от повече енергия за всичко, което стимулира мисленето. Винаги можете да запълните времето с повече четене, а сега Ozone.bg дава възможност да разнообразите и с някоя приятна екранизация – до 10 август всяка поръчка на книга ви дава и DVD подарък. Филмите са специално подбрани, за да включват вдъхновени от литературата ленти.

За всяка поръчка можете свободно да изберете подарък от серия DVD заглавия. Сред възможностите се открояват много стилово различни филми, като започнем от идилично-смразяващия „Степфордските съпруги“ с красивата Никол Кидман и стигнем до нестандартния прочит на творби като „Гордост и предразсъдъци“ и „Ема“ в „Литературният клуб на Джейн Остин“.

За поръчки над 20 лв. изборът на подарък се допълва и от  други заглавия, като Казино Роял по Иън Флеминг или Ловецът на хвърчила по романа на Халед Хосейни. Опциите за подарък са общо 10, в които е търсено максимално разнообразие, така че сред заглавията да има нещо за всеки литературен или филмов вкус.