fb
БлогБлогове

Подкрепете „Аз чета“ в конкурса БГ сайт 2014

1 мин.

Нашият сайт „Аз чета” участва в тазгодишното издание на най-престижния конкурс в българското уеб пространство „БГ сайт”.
Можете да гласувате за нас в категория „Култура и изкуство” на адрес: bgsite.org/votepublic. Гласуването продължава до 3 ноември.BG site konkurs

Конкурсът БГ Сайт – най-престижните у нас уеб награди за Български сайт, се провежда за петнадесети път. Стартирал през 1999 г., конкурсът се превърна във важно за дигиталната индустрия събитие. Организатор на конкурса БГ Сайт 2014 е Фондация БГ Сайт. Ментори, Жури и Организатори определят категориите, критериите за оценяване и технологията за провеждане на конкурса.
Крайната оценка се сформира от оценката на журито и оценката на публиката в съотношение 60:40.  Експертен съвет на журито връчва и Специални награди.

„Aз чета“ е кауза, мечта и общност. Всеки ден срещаме все нови и нови приятели, с които ни свързва общата ни страст – книгите, четенето, образованието. От вашата подкрепа зависи дали ще вземем статуетката и признанието на журито и публиката. Ако харесвате „Аз чета“ и всичко, което правим за книгите и четенето в България през последните осем години, подкрепете ни!

 

[ + ]