fb
Ревюта

Суперяки задачи и забавления с пернатите сърдитковци

1 мин.
Angry Birds Superyaki zadachi

Angry Birds Superyaki zadachiМожете ли да накарате децата си да събират, изваждат, да смятат с дроби и да решават логически задачи, без да ви се разсърдят? А можете ли да им обещаете, че докато решават всички тези математически задачи, много ще се забавляват? Със сигурност можете да го направите, ако им предложите да поиграят с малките пернати сърдитковци в „Играй и учи с Angry Birds: Суперяки задачи” (изд. „Софтпрес“).

Поредицата „Играй и учи с Angry Birds” е разработена от създателите на популярната игра в съответствие със стандартите на финландската образователна система, която е една от най-добрите в света. Книжката предлага истинско удоволствие и тръпка от оспорвания „Турнир на пернатите”, в който децата, заедно с гневните птици, ще се надпреварват в различни състезания. Вътре ще намерите пресмятания, дроби, лабиринти, магически триъгълници и квадрати, логически задачи, разчитане на графики и още куп забавни занимания, които чудесно да уплътнят времето през ваканцията.

А кой ще победи?  Честно казано, няма значение, защото няма начин да не спечелиш. Ако не турнира, то поне забавления и нови знания.

Ние ви препоръчваме да се забавлявате и да научите повече за космоса с „Азбука за астронавти” от същата поредица.

Текстът е публикуван първо в сайта „Детски книги“.