fb
НовиниПо света

DJ №1 в света издава книгата си и на английски

1 мин.
Een-Op-Een-Armin-van-Buuren-979048801787

Een-Op-Een-Armin-van-Buuren-979048801787Соченият за световен №1 в транс музиката Армин ван Бюрен се включва в тенденциите за издаване на книги на световни знаменитости. ‘Armin Only’ вече излезе през март на родния език на Армин – нидерландски под името ‘E?n op ??n’ („Един срещу друг“), а на 15-ти октомври на пазара ше бъде пусната и английската версия.

Написаната от Коен Бом книга е съсредоточена върху годината, в която Армин получава отличието ‘Number 1 DJ of the World’. Изданието включва голям обем информация за участия, пътувания, случки от зоната „зад сцена“ по време на цели 12 месеца.

Идеята да бъде издадена книга ми бе подхвърлена от бизнеспартньор – Реймонд ван Флейт, който на няколко пъти бе просто изумен от случващото се зад кулисите по време на моите участия, споделя Ван Бюрен. „Първият човек, за когото се сетих, беше Коен Бом – страшно много харесвам колонките му в пресата“.

Част от феновете обаче вече откриха някои неистини в написаното в книгата. Въпреки това изданието може да се похвали с голям успех между меломаните по целия свят, които признават, че дори четат книгата в оригинал, превеждайки си дума по дума.