fb
БългарияНовини

„Аз чета“ представя трети брой на „Писателите“ с Николай Терзийски

1 мин.

„Аз чета“ стартира втори сезон на рубриката #Писателите, чиято цел е да среща читателите с някои от най-интересните съвременни български автори. Новият брой ще бъде излъчен на живо във Facebook страницата ни на 25 септември (вторник) от 20:00 ч.  Наш специален гост ще бъде Николай Терзийски!

Дебютният му роман „Отлъчване“ (изд. „Жанет 45”) бързо спечели сърцата на читателите. През 2018 година книгата бе отличена с голямата награда в категория проза от Националния конкурс за дебютна литература „Южна пролет“.

Николай Терзийски е роден в Смолян, работи като журналист и публикува авторски разкази, есета и ревюта в блога си „Терзилъци“. На какви други интересни занимания посвещава времето си? Откъде черпи вдъхновение? Какво ни е подготвил в следващия си роман? По тези и още много въпроси ще си говорим с него по време на #Писателите.

Можете да гледате интервюто на живо във Facebook страницата на „Аз чета“ от любимото си устройство, където и да се намирате, а последната част от рубриката е посетена на въпроси от зрителите. Така че ви каним да запишете събитието в календара си и на 25 септември да ни гледате и да задавате въпроси в коментарите!

Не пропускайте да си припомните и предишните ни интервюта с Марин Трошанов и Ивинела Самуилова.