fb
БлогБлогове

“Аз чета” търси своя трети випуск от щастливи летни стажанти

1 мин.
Az cheta stajanti

Какво е лятото, ако не най-прекрасното време да се отдадеш на хубави книги и приятни емоции. Лятото обаче е и времето, в което може да усъвършенстваш своите знания, да натрупаш ценен опит и да осъществиш нови контакти с интересни хора.

stajТова лято за трета поредна година “Аз чета” организира своята лятна стажантска програма “Happy Summer Trainees”, която обещава да даде много от всичко изброено по-горе.

За трета поредна година в рамките на един месец нашите щастливи летни стажанти ще имат възможност да се запознаят с ежедневната работа в най-голямата онлайн медия за книги и четене в България.

Ще се включват активно както в писането и редактирането на публикации в различни жанрове, така и в разработването и реализирането на специални проекти на сайта.

Ще получават непрекъсната обратна връзка за своята работа и полезни съвети от своя ментор.

Не на последно място: нашите “Happy Summer Trainees” гарантирано ще се забавляват много.

За стажа няма възрастови и образователни изисквания, задължително обаче е да обичаш книгите и четенето, да имаш готовност и желание да се потопиш надълбоко в книжния свят и заедно да разказваме за него на читателите на „Аз чета“.

За да бъдеш един от нашите летни стажанти, изпрати ни актуално CV, мотивационно писмо, ревю на любимата си книга, както и описание на асоциацията ти с “Аз чета” в 5 изречения на pavlina@azcheta.com до 9 август.

На същия имейл може да ни пишеш и ако имаш повече въпроси относно протичането на стажа.