fb
@-книгиБуккросинг

Община Горна Малина се превръща в официална буккросинг зона

1 мин.
bczone-gornamalina

На 12 май на територията на Община Горна Малина бе открита официална буккросинг зона. Инициативата е на Народно читалище „ Съзнание 1925“, с. Белопопци, и се осъществява с подкрепата на Община Горна Малина и СОУ „Христо Ботев“, с. Горна Малина.

zone-gorna-malina2На откриването присъстваха гости от общинското училище и детска градина – деца, ученици и преподаватели, общински служители. Специален гост на събитието беше д-р Любомира Парижкова, гл. ас. на катедра „Библиотечен мениджмънт“ в Университета по библиотечни и информационни технологии (УНИБИТ). Присъстващите дариха свои книги, които бяха регистрирани и оставени за четене в буккросинг зоната.

 

Не забравяйте, че на 18 май по време на семейния спортен празник „Фамилатлон“, организиран от Асоциация Родители, ще има временна Буккросинг зона на „Аз чета“, откъдето можете да си вземете пътуваща книга и да научите всичко за Буккросинг. За децата сме приготвили специални изненади, осигурени от издателствата „Фют“, „Сиела“, „Слово“ и „ИНА“. Очакваме ви!

[ + ]