fb
НовиниСпециални

Бял град в първия трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

1 мин.

Първи официални кадри на дългоочакваната поредица The Lord of the Rings: The Rings of Power публикува Prime Video по време на спортното събитие Super Bowl. Загадката около предстоящия сериал предизвика още по-голям интерес сред почитателите на героите на Толкин, след като Prime Video разкри множество плакати с герои, които не показват нито едно лице.

Въпреки че кадрите на трейлъра всъщност не разкриват много, те подхранват любопитството към предстоящия сериал. С просторни гледки, драматични кадри на герои на фона на усилващата се музика, определено е в синхрон с легендариума на Толкин. Най-завладяващата част обаче беше началният му кадър: блестящ бял град. Въпреки че красотата му е безспорна, феновете на поредицата веднага започнаха с предположенията кой е този град. Предположенията включват Сивите убежища в Линдон, град на остров Нуменор или самата му столица.

По-рано от Amazon разкриха, че действието на сериала се развива във Втората епоха на Средната земя – хиляди години преди събитията от филмите и романите „Властелинът на пръстените“ на Дж. Р. Р. Толкин. Започвайки във време на относителен мир, сериалът проследява историите на съвкупност от герои, както познати, така и нови, докато се изправят срещу дълго опасното повторно появяване на злото в Средната земя.

Премиерата на „Властелинът на пръстените: Пръстените на властта“ е на 2 септември, по Prime Video.