fb
БългарияНовини

„Дари книга, ела на театър“ в „Българска армия“ се провежда за втора поредна година

1 мин.

За втора поредна година в Театър „Българска армия“ ще се проведе кампанията „Дари книга, ела на театър“, която ще продължи от 22 до 28 май. Целта на инициативата е събирането на книги за деца в неравностойно положение и читалището в село Долна Малина. Всеки, дарил книга на касата на театъра, ще получи талон за 50% отстъпка от цената на един билет за постановка по избор до края на месец май или през юни.

Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние. При дарение от три или повече книги се полага и втори талон за отстъпка от цената. Специалното предложение обаче НЕ важи за гостуващи постановки!

През първото издание на кампанията, което се проведе миналия театрален сезон, бяха събрани над 3 750 тома. Книгите бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и на Читалище „Георги Димитров“ в село Ковачевци. Поради големия им брой Театър „Българска армия“ зарадва с дарения и малките пациенти на Клиника „Ушни, носни и гърлени болести“ и Военномедицинска академия.