fb
НовиниПо света

Деми Мур публикува мемоарите си през септември

2 мин.

Дългоочакваните мемоари на Деми Мур ще бъдат публикувани през септември тази година, научаваме от The Bookseller. Книгата, озаглавена Inside Out („Отвътре навън“), се появява почти десетилетие след закупуването ѝ от 4th Estateимпринт на издателския гигант HarperCollins. Тя ще излезе едновременно в САЩ и Австралия.

Анотацията гласи:

От емблематичните си филмови роди до изключително публичните си връзки, Деми Мур никога не е стояла встрани от светлината на прожекторите. Inside Out разказва историята отвъд клюкарските заглавия. Докато се издига към славата и минава през някои от най-важните моменти в живота си, Мур се бори със зависимости и травма от детството, която я преследва през годините – всичко това, докато жонглира със стремглаво развиваща се кариера, звездния си статут и отглеждането на семейството си. В този дълбоко емоционален мемоар тя разказва чистосърдечно за кариерата и личния си живот и разголва бурните отношения с майка си, браковете си, трудностите, с които се сблъква, балансирайки славата с майчинството, и пътя си към откровеността.

От HarperCollins допълват:

Inside Out е най-вече женска история. Фактът, че по стечение на обстоятелствата жената в центъра ѝ е една от най-знаменитите актриси на нашето време, само допринася към въздействието на нейното пътешестие, изпълнено с уязвимост, сила и себеутвърждаване.

Деми Мур е актриса, продуцентка, режисьорка и активистка. Филми като „Призрак“„Неприлично предложение“ и „Редник Джейн“ я превръщат в едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд. Съоснователка е на организацията с идеална цел Thorn, която разработва технология, защитаваща децата от сексуален тормоз, експлоатация и трафик на хора. Имала е два брака – с актьорите Брус Уилис и Аштън Къчър. Живее в Лос Анджелис.

Снимка на публикацията: Danny Moloshok

[ + ]