fb
НовиниПо света

Джейсън Деруло издава дебютната си книга

1 мин.
Снимка: TikTok

Издателят Harper Collins щe публикува дебютната книга на световноизвестния певец и автор на песни Джейсън Деруло, пише The Bestseller.

Изданието носи заглавието Sing Your Name Out Loud: 15 Rules for Living Your Dream и ще бъде отпечатано едновременно от HarperOne в САЩ, HarperNonFiction в Обединеното кралство и в Австралия – на 27 юни 2023 г. Световните права за всички езици бяха придобити от Катя Шипстър в Обединеното кралство и Сидни Роджърс в САЩ, директно от Деруло.

Sing Your Name Out Loud е една силно вдъхновяваща книга, в която легендарният текстописец и звукозаписен изпълнител Деруло споделя своите 15 изпитани правила за достигане до творческо съвършенство, повишена производителност, самоконтрол и успех в преследването на всяка цел. И кани всички – особено артисти, създатели на съдържание, предприемачи и мечтатели – да започнат своя собствен път към величието“, се казва в синопсиса на книгата.

Тя разказва за ключови моменти от забележителната кариера на Деруло, като включва най-вече победите и загубите, които са затвърдили стила му.