fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Дъбови листа“ (107)

2 мин.

Advertorial

По традиция Пролетният базар на книгата предлага неустоими възможности – да прекарате час, два или пък цял ден в света на книгите, да обновите домашната си библиотека с нови заглавия, да купите най-смислените подаръци за приятелите ви и децата около вас.

Издателство „Дъбови листа“ се включва с разнообразни предложения за малките читатели, но в каталога му тази година виждаме и едно бутиково издание, което всяка жена би определила като бижу. Ето и кои са акцентите на щанд 107.

Поредицата за кучето Джак и котката Ема ще очаква своите бъдещи малки читатели. Тя обаче е допълнена с най-новата книжка, вдъхновена от реални събития, хора и домашни любимци. „Фатиб и Конди“ от писателката, художничка и издателка Нуша Роянова е прясно излязла от печат и готова да поведе децата през забавни приключения.

Превърналата се в сензация и у нас „Мама“ на Елен Делфорж с невероятните илюстрации на Кантен Гребан ще бъде на първа линия, защото това е мястото, което множество читателки ѝ отредиха. Луксозната книга събира историите за майчинството от всички възможни гледни точки и трогва със силни послания и изразителни илюстрации.

Вечно търсещото своето НЕЩО жабче също ще бъде гост на Пролетния базар на книгата. „Жабчето Жо“ от Нуша Роянова разкрива кое е най-важното за него и провокира децата да мечтаят и да бъдат любопитни към света.

На щанд 107 ще откриете и много щедри предложения, които ще ви помогнат да си тръгнете с повече съкровища. Четири колекции с книги от поредицата „Джак и Ема“ ще можете да вземете с до 50% отстъпка. Специалните издания „От деца за деца“ 1 и 2 пък ще се предлагат в общ пакет на панаирна цена. Тяхно уникално качество е, че са изцяло създадени от деца – текстовете и илюстрациите са подбрани с детски конкурс, който две поредни години се радва на небивал интерес.

Заповядайте на щанд 107 – сами или с вашето дете, защото книжните предложения тази година не са за изпускане.