fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Ера“ (331)

3 мин.

По традиция и тази година на щанда на издателство „Ера“ – 331, ще може да намерите прекрасна селекция от книги на празнични цени! Ще имате възможност да разлистите най-новите имзаглавия, сред които „Спасителят“ на Никълъс Спаркс, „Човекът, който виждаше отвъд лицата“ на Ерик-Еманюел Шмит, Все още чувам тази музика“ на Анес Мартен-Люган и „Композитора“ на Джефри Дивър.

За радост на многобройните фенове на Никълъс Спаркс, романът „Спасителят“ вече е на книжния пазар. Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. В „Спасителят“ той ни напомня, че дори най-трудните моменти могат да отворят нови пътища към щастието. Никълъс Спаркс е автор и на бестселърите „С дъх на канела”, „Последна песен“, „Никога не си сама”, „Моят път към теб”, „Виж ме”.

Едно от най-интригуващите нови заглавия на „Ера“ е „Разбита съм, това е моят дневник“ на Шанън Кълън. Книгата е за младите родители и за всички техни неволи, странни случки и забавни очаквания. Пълна e със списъци, хитри и мъдри цитати, закачки и изобретателни начини да поддържате мозъка си в кондиция сред хаоса от пюрета, пелени и планини от мокри кърпи.Utroto idva navreme Andji Stantan

На щанда на издателството може да откриете също „Утрото идва навреме“ на Анджи Стантън. Това е завладяваща, динамична и трогателна история за пътуване във времето, приятелството, първата любов и драматичните семейни тайни, белязали няколко поколения.

Не пропускайте и новата книга на Ерик-Еманюел Шмит – „Човекът, който виждаше отвъд лицата“. Авторът поставя фокус върху изключително наболяла тема, която предизвиква множество дебати в обществото. С неподражаемия си изказ, Шмит успява едновременно да докосне сърцето и да разбуди разума. Да накара читателя да задава въпроси и да търси отговори.

 

 

„Кажи, че си моя“ от Елисабет Нуребек е страхотното ново попълнение в поредицата „Северно сияние“ на „Ера“. Книгата изследва най-мрачните дебри на човешкото съзнание. А Нуребек създава ярки, многопластови образи и напрежение, което държи читателя до последната страница. Ценителите на съвременната скандинавска литература със сигурност трябва да обърнат внимание и на шведския трилът „Върху тънък лед“ от Камила Гребе. Книгата впечатлява с изненадващи обрати и завладяващ сюжет. Продадена в над 22 държави, „Върху тънък лед“ е номинирана за една от най-престижните шведски литературни награди.

Оставаме на трилърска вълна с „Композитора“ на Джефри Дивър. Авторът отново ни предлага запазената си марка – актуален сюжет, неочаквани обрати и напрегната битка между изобретателен убиец и талантлив детектив.

Сред акцентираните книги на „Ера“ е и трилърът „Анонимните“. Авторът на романа е известен френски писател, който обаче с това си произведение, предпочита да остане анонимен за публиката. В умело съчетание на въображение и реални събития, той пресъздава действителни факти от историята на организацията. Влиза в контакт с нейни членове и внимателно проучва движението Анонимните отвътре.

„Жълтият плик“ на Ким Динан е ново свежо попълнение в каталога на „Ера“. Това е разказ, изпълнен със страст, хумор и емоции, който ни доказва, че мечтите се сбъдват, стига да поемем риска да ги изживеем.

Сред най-дългоочакваните заглавия на издателството е „Орденът на асасините: Произход. Пустинна клетва“ от Оливър Боудън. Книгата е базирана на култова компютърна игра Assassin’s Creed Origins. Oт cepиятa дoceгa ca издaдeни още: „Peнecaнc”, „Бpaтcтвoтo”, „Taйният ĸpъcтoнoceн пoxoд”, „Πpoзpeниe”, „Bъзмeздиe”, „Чepният флaг“, „Eдинcтвo” и „Πoдзeмeн cвят“.

Щандът на издателство „Ера“ се намира на третия етаж и е с номер 331. Подробности около техните промоции и изненади по време на панаира може да откриете тук. Информация за всички техни заглавия ще намерите на сайта им, както и във фейсбук страницата им Izdatelstvo ERA.