fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Ибис“ (301)

4 мин.

Advertorial

Издателство „Ибис“ ви очаква на щанд 301 в НДК, на 46. Софийски международен панаир на книгата. По време на Панаира можете да закупите всички книги на издателството с 20% отстъпка. Ето какво препоръчват да не пропускате от „Ибис“.

„Един ден през декември“ от Джоузи Силвър е перфектния избор за празниците. Романът проследява една любов, която започва по Коледа и намира своята развръзка десет години по-късно, отново по Коледа. Какво се случва, когато с предопределения човек за теб се разминете и се срещнете година по-късно, но вече е невъзможно да бъдете заедно? Лори и Джак ще разберат това по трудния начин. Двамата ще се опитат да постъпят правилно, като междувременно се сблъскват с обичайните житейски успехи и неволи – професионална реализация, семейни проблеми и неочаквани удари от съдбата.

„На пет стъпки от теб“ от Рейчъл Липинкот е трогателна и оптимистична история за живота. Уил и Стела са двама тийнейджъри, които съдбата е лишила от много неща, които обикновено смятаме за даденост. Те страдат от тежко генетично заболяване, заради което са принудени да водят изпълнен с правила и ограничения живот. А болните от муковисцидоза не могат да бъдат на по малко от шест стъпки разстояние един от друг. Ще успеят ли Стела и Уил да спазят това правило? Какво се случва, когато не можеш да докоснеш човека, в когото си влюбен?

А през 2019 г. ще можем да гледаме и филм по романа:

 

„Никога повече“ от Колийн Хувър е една от най-силните и емоционални книги на авторката. Историята е базирана на реални случки от нейния живот и засяга изключително наболялата тема за домашното насилие. Привидно безоблачният и прекрасен живот на Лили Блум ще бъде разтърсен и тя ще трябва да вземе едно от най-важните решения в живота си. Докато търси пътя си, тя отново ще срещне младежката си любов.

„Годината на оракула“ от Чарлс Соул е дебютен роман на автора. Ако името ви е познато, най-вероятно сте фен на комиксите. Соул е най-известен с работата си за „Ди Си Комикс“ (DC). Той е един от авторите на комиксите Daredevil, She-Hulk, Death of Wolverine, както и различни комикси от света на „Междузвездни войни“ на „Марвел“. „Годината на оракула“ повежда читателя на високоскоростно приключение през земното кълбо. Главният герой, Уил, се събужда една сутрин със 108 предсказания за бъдещето в главата си и това го превръща в една от най-търсените личности на планетата.

А вие какво бихте направили, ако знаете какво ще се случи утре?

„Забравена истина“ от К. А. Тъкър е уникално съчетание от емоционална любовна история, крими елементи и съспенс. Една пребита до неузнаваемост млада жена, въпреки слабите шансове, оцелява. Но няма никакъв спомен какво се е случило с нея, нито дори как се казва. Докато се опитва да подреди живота си, парченца спомени от предишния ѝ живот проблясват, а мъжът, който е започнал да заема огромно място в сърцето ѝ, е ключът към миналото ѝ.

„Само ти“ от Мия Шеридан е роман за лечебната сила на любовта. Кристъл е жена с тежко минало, изпълнено с травми и насилие. Настоящето ѝ е работа, която ненавижда, но срещата с Гейбриъл ще се окаже онова, което ще промени посоката на живота ѝ. И двамата са преживели неописуема болка в миналото, но любовта им ще им помогне да преодолеят и излекуват получените удари.