fb
НовиниПо света

Джилиън Андерсън с първа книга – свръхестествен трилър

1 мин.
Dzhilian Andersan

Videnie na ogan Dzhilian AndersanАктрисата Джилиън Андерсън, позната от сериала “Досиетата Х”, ще дебютира като писател с научнофантастичния трилър “Видение на огън”(„A Vision of Fire“), съобщава LA Times.

Романът ще бъде издаден от Simon & Schuster, а книгата ще постави началото и на нов импринт за издателството – Simon451, под чието име ще се публикуват научна фантастика, фентъзи, антиутопии, апокалиптична фантастика и истории за свръхестественото. Освен това на сайта на издателството могат да бъдат изтеглени безплатно и откъси от новата книга.

Джилиън Андерсън стана популярна в цял свят с участието си в сериала „Досиетата Х”, където игра ролята на Дейна Скъли – агент на ФБР, разследващ свръхестествени явления. Според LA Times вероятно работата по сериала е повлияла на актрисата за вдъхновението и написването на книгата, където главната героиня – детски психолог отново разследва свръхестествени явления.

„A Vision of Fire“ е написана в съавторство с Джеф Ровин и ще може да се намери на пазара в САЩ с твърди корици от 7 октомври.