fb
Книги и киноСпециални

Джим Кери с нова роля – на детски писател

1 мин.

Любимият на няколко поколения комик Джим Кери от няколко седмици е с нова „роля“ – на детски писател, пише Huffington Post. Той пусна на пазара първата си детска книга – How Roland Rolls („Как се върти Роланд“), придружена от миниалбум с 4 песни, а се очаква през ноември да е готова и мултимедийната версия на книгата.

Красиво илюстрованата история разказва за океанската вълна Роланд, която размишлява върху живота и смъртта. „Роланд силно се страхува, че когато един ден се удари в брега, животът му ще приключи. Изведнъж обаче осъзнава, че той не е просто вълна, а е целият океан. С това исках да покажа цялата свързаност на човечеството отвъд отделната личност – като вълните в океана“, разказва Джим Кери.

Автор на рисунките в „How Roland Rolls“ е Роб Нейсън, а дъщерята на Джим – Джейн, пише няоклко от песните за е-книгата, която излиза през ноември. Самият Кери вече имаше няколко представяния, като това в Ню Йорк миналата седмица продължи цели 5 часа с дълга опашка за автографи.

В момента Джим Кери снима продължение на „От глупав по-глупав“ и с екранния си партньор Джеф Даниелс не спират да се забавляват с илюстрованото издание.

джим кери джеф даниелс