fb
НовиниПо света

Ема Уотсън ще играе Бел в нова екранизация на „Красавицата и звяра“

1 мин.

Актрисата Ема Уотсън, която изгря в ролята на очарователната умница Хърмаяни Грейнджър в екранизациите на книгите за Хари Потър, обяви преди минути на страницата си във фейсбук, че й предстои да се превъплъти в ролята на Бел в предстояща екранизация на класическата приказка „Красавицата и Звяра“.

„Този филм бе част от детството ми и изглежда абсолютно нереално, че ще танцувам на „Be Our Guest“ и ще пея „Something There“. Шестгодишното ми аз хвърчи до тавана от радост и сърцето ми ще се пръсне“ споделя Уотсън с феновете си.

Ема Уотсън започна актьорската си кариера в „Хари Потър и философският камък“ и днес е една от най-обичаните млади актриси. Тя често взима отношение по важни обществени теми и през септември тази година покори много сърца с емоционалната си реч за равенството между половете пред ООН. Поради огромната си фенска база и абсолютното обожание, което почитателите й изпитват към нея, Ема често е наричана „кралица на интернета“.

И докато чакаме премиерата на игралния римейк на анимацията на Disney от 1991, да си припомним анимационната версия на „Be Our Guest“ с това видео: