fb
БългарияНовини

Детско царство в София от 29 май до 1 юни

2 мин.

expo4kidsВсяка година преди 1 юни със сигурност на голяма група възрастни започва да им се иска да са още в диапазона на празнуващите най-шарения и усмихнат детски празник. Хубавата новина е, че всички родители, а и много каки, батковци, братовчеди, лели и чичовци, баби и дядовци, имат възможност да се върнат в детството заедно със своите любими деца като в дните около празника прекарат пълноценно време с тях.

Възможност за такова страхотно време, прекарано с децата и в същото време с полезни и интересни забавления и за възрастни, тази година предлага изложението Expo4kids, което ще се проведе между 29 май и 1 юни от 10:30ч  до 21:00ч в Сити Център София, етаж партер и залата до магазин Германос.

Програмата на изложението е толкова разнообразна, че всеки ще може да открие по нещо интересно: от първи уроци по китара и приложни изкуства, през йога, куклен театър и конкурси за рисунки и ръчно изработени кукли до игра тенис на маса и концерти на талантливи деца танцьори и музиканти.

Изложението ще предложи на порасналите си гости и тематични лекции, свързани с родителството, които да помогнат на бъдещи и настоящи родители с идеи и съвети за отглеждането на децата.

Събитието включва също и представяне на богата гама от интересни продукти и услуги за деца и родители.

Пълната програма на събитието може да видите ТУК, а в сайта на организаторите ще намерите още кои ще са участниците в изложението, галерия от предходното издание и полезна информация за родителството.

„Аз чета“ и „Детски книги“ са медийни партньори на събитието.