fb
БългарияНовини

Фотоконкурс „Твоето усещане за Париж“

2 мин.

С конкурс  за непрофесионална фотография на тема „Твоето усещане за Париж“, издателство „Софтпрес“ отбелязва излизането на биографичния роман „Седем писма от Париж“ от Саманта Веран. За участие в конкурса не е необходимо да сте били в Париж, нито фотографията да е от Франция. Провокацията на издателството е свързана с умението чрез образ да се изрази усещане – за елегантност, романтика, сбъднати мечти. Нещата, които свързваме с града на любовта.

До 14 февруари 2015 всеки любител фотограф може да изпрати своя авторска снимка на адрес igra@soft-press.com. Всеки може да участва само с една снимка.
На 15 февруари 2015 всички получени снимки ще бъдат качени в специален албум на фейсбук страницата на издателство Софтпрес. Печелившите ще бъдат избрани чрез гласуване с „харесване/like“ на снимката. Гласуването ще продължи до 1 март 2015. На 2 март в 12:00 ще бъдат обявени победителите.

Авторът на снимката, събрала най-много „харесвания“, ще получи специалната подаръчна кошница „Усещане за Париж“, пълна с изтънчени изненади. Авторите на снимките, класирани на второ и трето място, ще получат ваучери за книги от каталога на издателство „Софтпрес“ на стойност 50 лв.

Каква е вр7 pisma ot Parizh Samanta Veranъзката с романа „Седем писма от Париж“ може сами да откриете от ревюто на Преслава Колева тук.

Вдъхновение може да почерпите от историята на Саманта Веран. Бившата рекламистка днес живее във Франция и е омъжена за любовта на живота си – френски ракетен инженер, с когото се запознават преди двадесет години. Когато не прави преходи от Прованс до Пиренеите и не дегустира вино, Саманта самоотвержено продължава да се бори с френските спрежения. През последните години Саманта открива, че призванието й е писането на книги – така на бял свят се появява „Седем писма от Париж“, една истинска история с щастлив финал.