fb
От издателстватаСпециални

Фотопроектът „People of Sofia“ излиза като албум през декември

1 мин.

Фотографският проект „People of Sofia/Хората на София“ вече ще може да бъде разгледан и като луксозно печатно издание с марката Кубар, съобщават от Егмонт България.

Запечатаните моменти предлагат безценен поглед към динамиката на града и неговите жители вече няколко години. Всеки може да стане герой на People of Sofia – обективът на фотографа Вихрен Георгиев улавя настроенията и емоциите на млади и стари, ярки и обикновени.

Премиерата на албума ще се състои по време на Панаира на книгата на 10 декември в 18 часа, зала 8, ет. 5 на НДК. Авторът ще сподели своите тайни и съвети за неповторими и запомнящи се снимки. Трима от поръчалите предварително книгата в сайта на издателството до 6 декември (включително) ще имат шанса да разкажат за себе си и да се появят в People of Sofia.

Късметлиите ще бъдат обявени в сайта на „Егмонт” и във Facebook страницата на издателството в 12 ч. на 7 декември, а всеки, който поръча албума от сайта на „Егмонт” в посочения период, ще получи своя екземпляр с автограф от автора.