fb
Книги и киноСпециални

Гледайте финалния трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ [видео]

1 мин.

Последният трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ изненадва феновете с нови любопитни кадриВ него виждаме както добре познатите ни образи на магизоолога Нют Скамандър (Еди Редмейн), Албус Дълмбълдор (Джъд Лоу), сестрите Тина (Катрин Уотърстън) и Мери Лу (Саманта Мортън) и мъгъла Джейкъб Ковалски (Дан Фоглър), така и някои неочаквани персонаж.

„Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ е втора част на планираната поредица от пет филма със сценаристка Дж. К. Роулинг и режисьор Дейвид Йейтс. В нея младият Дъмбълдор търси помощта на ученика си Нют за залавянето на черния магьосник Гарт Гриндълуолд (в ролята Джони Деп). Действието се развива през 1927 г. в Англия и Париж. 

Изглежда, че създателите на поредицата са се вслушали в част от критиките на феновете и ще покажат повече сцени, загатващи за специалната връзка между Дъмбълдор и Гриндълуолд. Освен това ставаме свидетели как героинята на Клаудия Ким се преобразява в питон. Entertainment Weekly съобщава, че тя е маледиктус, или магьосница с прокълната кръв. Името ѝ със сигурност ще развълнува почитателите на книгите – Нагини, змията хоркрукс на Волдемор, която съхранява част от душата му.

Световната премиера на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ е насрочена за 15 ноември. Ето го и трейлъра: