fb
НовиниПо света

Как да се разведеш безболезнено – вече и на книга

1 мин.
divorce

divorceАко сватбата е сред най-хубавите събития в живота на човек, разводът вероятно е едно от най-неприятните. Адвокатът от американския град Сан Диего Пол Стейли обаче е решил да направи прехода по-плавен, като сподели опита от 20-годишната си практика в книгата “Пътеводител за успешен развод”.

“Написах Пътеводителя, за да може читателят да избегне онзи развод, който става повод за клюки на парти или някое семейно събиране. Нито един развод не трябва да бъде толкова интересен”, споделя адвокатът от Сан Диего.

Стейли смята, че повечето решения, взети в такъв момент, са направени без ясното разбиране как протича всъщност един развод. Затова той иска да улесни своите читатели като им помогне с информация и намали по този начин техните притеснения и страхове.

Книгата ще помага на своите читатели как да се разведат безопасно, разумно и най-важното – как да продължат живота си след развода. Тя включва 16 глави, започвайки от най-първата стъпка в един развод и стигайки чак до ‘градските легенди’ за разводите. Книгата на Пол Стейли ще предлага също така реални решения, след като разводът е приключил официално.

Стейли твърди, че дори когато всичко е затихнало привидно, все още могат да възникнат ситуации, които да усложнят всичко. Последната глава от книгата е фокусирана именно върху върховете и спадовете на един процес по развод.

[ + ]